Sugören İlkokulu

WEB https://sugorenilkokulu.meb.k12.tr
Adres : SUGÖREN MAH. MERKEZ KÜME EVLERİ SUGÖREN İLKOKULU BLOK NO: 73 HOPA / ARTVİN
VİZYON : Geleceğin yetişkinleri olan öğrencilerimiz, aileleri ve sosyal çevremiz için eğitim ve öğretimlerinde daima kaliteyi yüksek tutan, sürekli değişen ve gelişen bir kurum olabilmektir. Standartları yakalama yolunda demokratik, katılımcı, çağdaş bireyler yetiştirebilmek için okulumuzun olanaklarını okul toplumuna sunan, eğitim-öğretim etkinliklerinin yanında tüm sosyal etkinliklere önem veren, bölgemizde örnek ve lider bir okul olabilmektir.
MİSYON : Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat sağlamak, gelişen ve değişen çağın ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmaktır.
BAŞARILAR :

Kütüphane Kitap Sayısı :2000
Saatler : 08:30 / 15:00
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Şehir içi dolmuş
Yerleşim Yeri : Mahalle
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 2 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Atletizm. Halkoyunları.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :